Laagdrempelige inloopvoorziening voor jongeren met hulpvragen

Jongeren die vragen hebben over onderwerpen waar zij tegenaan lopen kunnen iedere donderdagmiddag terecht bij @ease aan de Bogaardenstraat 35 a in Maastricht. Daar kunnen ze gratis, zonder afspraak en anoniem terecht voor hulp. Deze laagdrempelige vorm van hulp is al succesvol in het buitenland en nu dus ook in Nederland, waarbij Maastricht de landelijke primeur heeft.

Vandaag werd de locatie officieel geopend in aanwezigheid van meer dan 100 genodigden, onder wie bestuurders van gemeenten, zorginstellingen en Universiteit Maastricht. Maar eerst was er een persconferentie.

 

Wethouder Jongen gaf een koffiezet apparaat cadeau aan de vrijwilligers. @ease is geopend iedere donderdag van 14.00 tot 19.00 uur aan de Bogaardenstraat 35a. Meer info: www.ease.nl